Modalitati de plata


Pentru a achita produsele comandate pe www.klintensiv.com poti opta pentru urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata la livrare (ramburs);
  • Plata online cu cardul, prin mobilpay.ro; (mementan nefunctionala)
  • Plata prin transfer bancar;

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: Plata la livrare (ramburs) cand primesc coletul acasa, prin curier rapid. Dupa ce dumneavoastra plasati comanda, noi pregatim coletul, il inmanam curierului, iar dumneavoastra veti plati contravaloarea produsului si a transportului in momentul in care curierul va livreaza produsul la adresa dorita.


Plata online cu cardul: (mementan nefunctionala) Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: Platesc online cu cardul . www.klintensiv.com vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Mobilpay. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).


Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.


Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata mobilpay.ro. www.klintensiv.com nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.


Transfer bancar: (mementan nefunctionala) Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de www.klintensiv.com. Dupa plasarea comenzii, vei primi un e-mail de confirmare si detaliile necesare efectuarii transferului bancar. Plata se face in termen de maximum 3 zile calendaristice de la data comenzii, in contul bancar.


Datele companiei noastre sunt:

SC Klintensiv S.R.L.

Reg. com.: J23/3025/2011

CUI: RO29359178

IBAN: 

Punct de lucru: Adresa: Sos. Alexandriei nr. 544, km. 14, 077025 Bragadiru, Ilfov, Romania

Mobil: 0742 193 981 / Telefon: 021.448.14.99

Email: office@klintensiv.com


Important: ordinul de plata trebuie sa contina numarul si data comenzii! Livrarea produselor se va face dupa confirmarea tranzactiei. Neachitarea contravalorii mentionate in factura atrage anularea comenzii.