Klintensiv® o gama de produse dezinfectante create pentru necesitatile dumneavoastra

Exista situatii in care un produs pentru uz profesional sau uz personal nu este suficient pentru a efectua o igienizare corecta a suprafetelor in scopul de a se dezinfecta si pentru a se prolifera bacteriile care pot cauza infectii, respectiv probleme de sanatate. Spitalele, clinicile, casele de sanatate, sunt doar cateva exemple de medii care au necesitati delicate de curatenie profesionala in care este necesar sa se intervina cu produse capabile care sa intervina in mod eficient si sa ofere o igienizare completa.

Inca de la inceputul activitatii firmei noastre, ne-am concentrat pe oferirea unei game de produse standardizate prin intermediul unui proces de productie ce se caracterizeaza prin rigurozitate si atentie maxima, drept pentru care, toate produsele pe care le regasiti pe pagina noastra de internet sunt dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii.

Gama noastra de produse destinate pentru uz general

Substantele pe care le contin produsele noastre provin de la cele mai prestigioase companii din domeniu, fiind atent selectionate astfel incat sa se clasifice printre produsele de calitate inalta. Conceptul nostru se bazeaza in totalitate pe reciclarea unei parti considerabile din deseurile rezultate, astfel incat sa putem respecta mediul inconjurator, ceea ce reprezinta totodata o prioritate pentru noi.

Gama noastra de produse actioneaza in mod eficient impotriva asa zisei murdarii invizibile, actionand in profunzime, facand sa dispara chiar si cele mai mici urme de murdarie. Aceasta gama cuprinde produse precum sapun lichid, gel de maini, dezinfectant instrumentar sau dezinfectant pentru suprafete. Toti acesti dezinfectanti avizati Ministerul Sanatatii contribuie la o mentinere cat mai eficienta la curatenia unor zone in care este necesara o igiena mai mult decat exemplara.

Gelul de maini Klintensiv®

Un alt produs din categoria dezinfectanti avizati Ministerul Sanatatii este gelul de maini Klintensiv® creat de medici pentru medici. Acest produs minune curata mainile in profunzime si nu le lasa lipicioase, facand sa dispara orice urma de virusi si bacterii. Demn de mentionat mai este si produsul nostru Klintensiv® Sapun Lichid cu proprietati antimicrobiene, ajuta la mentinerea eficienta a igienii mainilor si este un produs excelent pentru utilizare frecventa.

Calitatea ingredientelor utilizate pentru toate aceste produse dar si ph-ul ideal fac ca pielea dumneavoastra sa fie curata si proaspata. Este un produs excelent care a fost creat pentru a fi potrivit chiar si dupa exercitarea unor interventii medicale sau dupa indepartarea echipamentului de lucru.

Klintensiv® Sapun Antimicrobian

De exemplu, produsul nostru Klintensiv® Sapun Antimicrobian cu efect dezinfectant, curata mainile in mod eficient si in acelasi timp are o actiune blanda asupra pielii. Este recomandat a fi utilizat intre pacientii unitatilor medicale, in special intre interventiile medicale dupa expunerea la agenti patogeni pe care i-ar putea transmite mai departe.

Acest produs nu contine triclosan, are proprietati microbiologice si o compozitie chimica ce nu dauneaza sanatatii omului.

Produse destinate pentru uz profesional pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor

Acestea sunt doar cateva dintre produsele noastre de uz general si, mai avem o categorie de produse si anume cele de uz profesional. Din aceasta categorie de dezinfectanti avizati Ministerul Sanatatii fac parte din seria dezinfectantilor instrumentari. Astfel de dezinfectanti reprezinta solutii concentrate cu proprietati detergente si dezinfectante fara aldehide cu un spectru larg de actiune biocida creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia.

Se utilizeaza cu precadere pentru dezinfectarea instrumentelor din unitatile medicale. Pentru a fi utilizat in mod corect recomandam ca produsul sa fie diluat, adica 20 ml produs la un litru de apa si se introduc instrumentele curatate in aceasta compozitie pentru 5 minute. Recomandam ca acest produs sa nu fie utilizat cu alte tipuri de detergenti cu actiune biocida, in special cu cele care contin formule anionice sau aldehide.

Klintensiv® Instrumentar

Intrucat ne-am gandit la toate, va punem la dispozitie chiar si dezinfectanti special creati pentru curatarea si dezinfectarea instumentelor. Formula produsului nu contine alcool si este gata pentru a fi utilizata ori de cate ori este necesar. Fiind vorba despre un produs profesional, este recomandat sa fie utilizat numai de catre personal calificat cu cunoasterea normelor de siguranta.

Gama Klintensiv® creata de medici pentru medici

Daca va doriti produse cu adevarat eficiente si anume dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii atunci cu siguranta produsele noastre din gama Klintensiv® reprezinta alegerea cea mai buna. Fiecare dintre aceste produse au caracteristicile si proprietatile lor care isi dovedesc eficienta in momentul in care sunt utilizati in conformitate cu recomandarile producatorului. Pentru a putea sa beneficiati de aceste produse din gama Klintensiv® nu trebuie decat sa ne contactati si unul dintre specialistii nostri va va oferi toate informatiile necesare pentru a putea sa beneficiati de acestea.

Aceste produse pe care vi le punem la dispozitie actioneaza eficient, igienizand in mod exemplar orice tip de suprafata, dar si actionand eficient impotriva virusilor si bacteriilor.

Inca din momentul in care am lansat aceste produse pe piata au castigat o popularitate extraordinara, astfel incat am reusit pana in prezent sa aprovizionam cu astfel de produse foarte multe unitati medicale de pe teritoriul tarii noastre. Alegand produsele noastre alegeti calitate la cele mai inalte exigente si utilizandu-le va puteti asigura ca toate suprafetele sunt curatate exemplar. Avand in vedere ca sunt dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii va puteti asigura ca sunt eliminate din start orice pericole asociate produselor.

Experienta noastra este atestata prin intermediul personalului nostru cu o pregatire si calificare inalta dar si prin intermediul colaborarii cu diversi specialisti din domeniul medical si nu numai pentru a putea dezvolta aceste formule pe care vi le oferim noi astazi. Tehnicienii nostri din laborator perfectioneaza aceste formule in mod constant pentru a va putea oferi produse eficiente in domeniul curateniei dar si o gama de produse care suntem siguri ca vor deveni indispensabile in activitatea dumneavoastra.

Va asteptam comenzile, dar sa ne si contactati pentru a putea afla tot ceea ce aveti nevoie pentru a va comanda si dumneavoastra aceste produse excelente si eficiente pentru dezinfectarea suprafetelor. Toate aceste produse din categoria dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii vor deveni un ajutor eficient pentru activitatile dumneavoastra din fiecare zi.