Dezinfectanți medicali produși în România. Cu responsabilitate.

Există, în societatea noastră, un curent pro-românesc, ce se manifestă începând cu alegerea fructelor și legumelor din marile lanțuri comerciale (pentru a salva agricultura) și până la opțiunile pentru automobile (pentru cei pragmatici și nesofisticați). În paralel, cumpărătorii păstrează o anxietate legată de nivelul de calitate al produselor respective. Câștigătoare sunt cele care își îndeplinesc promisiunile și reușesc să depășească așteptările, livrând calitate constantă la prețuri atrăgătoare.

Noi, cei de la Klintensiv®, cu asta ne mândrim.

Dezinfectanții medicali pe care îi comercializăm provin din facilități proprii de producție, situate în apropiere de București. Lucrăm la standarde europene, cu rigoare și responsabilitate. Utilizăm materii prime de calitate înaltă, furnizate de companii cu prestigiu, dar reușim să oferim prețuri decente pentru produsele finite.

Procesul de producție este standardizat, conform ISO 9001, ISO 14001 ȘI OHSAS 18001. Toți dezinfectanții pe care îi comercializăm sunt avizați de Ministerul Sănătății. Iar controalele interne și cele externe, venite periodic de la autoritățile din domeniu, constată susținerea în timp a calităților declarate pentru produsele Klintensiv.

Clienții noștri au la dispoziție permanent documentația la zi, cea care demonstrează afirmațiile de mai sus. Dar dovada de necontestat este oferită chiar de utilizarea produselor Klintensiv.

De aceea vă invităm să le încercați.